Linneas Manikyr

Västra Götalands län

Information

Linneas Manikyr hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mellerud som är den kommunen där Linneas Manikyr finns. I Mellerud så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Linneas Manikyr tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Linneas Manikyr har haft sedan 2005-10-20. Linneas Manikyr har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Linneas Manikyr så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 076-8394384.

Mellerud arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Linneas Manikyr har idag 710108-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Linneas Manikyr

Manikyr, pedikyr, försäljning av kroppsvårdsprodukter.

I Linneas Manikyr så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Palm, Linnéa Kristina som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .