Miss Picconette's Klädpartyn

Västra Götalands län

Information

731030-XXXX är organisationsnummer för företaget Miss Picconette's Klädpartyn. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Miss Picconette's Klädpartyn är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mellerud som är den kommunen som Miss Picconette's Klädpartyn finns i.

Miss Picconette's Klädpartyn har varit registrerat sedan 1996-01-19 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Miss Picconette's Klädpartyn så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Miss Picconette's Klädpartyn är och det finns flera bolag i Mellerud som också är .

Firmatecknare för Miss Picconette's Klädpartyn är följande:

Vill ni komma i kontakt med Miss Picconette's Klädpartyn så kan ni göra det på telefon genom 0530-20569 eller genom brev på följande adress:

Homeparty försäljning av kläder.

Det finns olika personer som har en koppling med Miss Picconette's Klädpartyn och det är Terngård, Lena Maria som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,