Empowerment Sweden

Västra Götalands län

Information

I Mellerud finns det ett Enskild firma som heter Empowerment Sweden. Det finns flera företag som liknar Empowerment Sweden i Västra Götalands län. Mellerud är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Empowerment Sweden är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-11-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2008-02-13 så har Empowerment Sweden varit registrerat och sedan 2007-11-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Empowerment Sweden och det finns fler företag som är det i Mellerud.

Vill man komma i kontakt med Empowerment Sweden så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Empowerment Sweden så kan ni göra det på 0530-47129.

Utbildning och yrkeshandledning till pedagogisk personal. Konsultverksamhet inom coachning - personlig utveckling, projektledning och affärsutveckling.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Uggla Flodin, Ann Erica som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, Larsson, Anneli Helena som är född 1974 och har titeln Revisor, .

.

Empowerment Sweden har 750410-XXXX som sitt organisationsnummer.