Tonsbergs Såg Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Tonsbergs Såg Handelsbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Mellerud här finns det många olika Handelsbolag. Tonsbergs Såg Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Mellerud jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Tonsbergs Såg Handelsbolag är momsregistrerat sedan1981-01-01 och har organisationsnummer 916567-1208.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0530-24137 alternativt besöka eller skicka post till Tonsbergs Såg Handelsbolag på följande adress Tonsberg, 464 92, Mellerud.

Tonsbergs Såg Handelsbolag är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Tonsbergs Såg Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Träförädling, framställning av byggnadsritningar, konsultation inom maskinteknik med inriktning på mekanisk design främst inom verkstads- och fordonsindustrin, enstyckstillverkning av mekaniska produkter samt reparation och omkonstruktion av befintliga mekaniska produkter inom verkstads- och fordonsindustrin samt därtill hörande verksamhet.