Svens Såg och Maskinservice Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Svens Såg och Maskinservice Handelsbolag är ett företag som finns i Mellerud. I Svens Såg och Maskinservice Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Astrid Ingrid Gun-Britt som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Johansson, Sven Ragnar som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svens Såg och Maskinservice Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svens Såg och Maskinservice Handelsbolag på telefon 0530-12505.

Försäljning och service av motorsågar, gräsklippare, jordfräsar, snöslungor och tillbehör.

Idag är Svens Såg och Maskinservice Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Svens Såg och Maskinservice Handelsbolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Mellerud arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Svens Såg och Maskinservice Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Svens Såg och Maskinservice Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svens Såg och Maskinservice Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Svens Såg och Maskinservice Handelsbolag har 916893-2557 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.