Dalskogs fastigheter Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Dalskogs fastigheter Kommanditbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mellerud som är den kommunen där Dalskogs fastigheter Kommanditbolag finns. I Mellerud så finns det många olika Kommanditbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Dalskogs fastigheter Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Dalskogs fastigheter Kommanditbolag har haft sedan 1998-01-01. Dalskogs fastigheter Kommanditbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Dalskogs fastigheter Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bäckeforsv. 9, 464 95, Dalskog men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0530-21012.

Mellerud arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Dalskogs fastigheter Kommanditbolag har idag 916899-1629 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -komplementären är den som för stunden ansvarar för Dalskogs fastigheter Kommanditbolag

Fastighetsförvaltning.

I Dalskogs fastigheter Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dalskogs Turist AB som är född och har titeln Komplementär, Svensson, Kjell Göran som är född 1946 och har titeln Kommanditdelägare, .