Ljudpatrullen i väst Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969714-3957 är organisationsnummer för företaget Ljudpatrullen i väst Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ljudpatrullen i väst Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Mellerud som är den kommunen som Ljudpatrullen i väst Handelsbolag finns i.

Ljudpatrullen i väst Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-10-27 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ljudpatrullen i väst Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ljudpatrullen i väst Handelsbolag är och det finns flera bolag i Mellerud som också är .

Firmatecknare för Ljudpatrullen i väst Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Ljudpatrullen i väst Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0530-13007 eller genom brev på följande adress:
REPSLAGARGATAN 7, 464 32, Mellerud

Uthyrning och försäljning av ljudanläggningar, musikinstrument samt musiktillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Ljudpatrullen i väst Handelsbolag och det är Holmström, Björn Peter som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Holmström, Leif Peter som är född 1961 och har titeln Bolagsman,