Melleruds Rör & Värme

Västra Götalands län

Information

430518-XXXX är organisationsnummer för bolaget Melleruds Rör & Värme. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Melleruds Rör & Värme är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mellerud som är den kommunen som Melleruds Rör & Värme finns i.

Melleruds Rör & Värme har varit registrerat sedan 1989-07-25 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Melleruds Rör & Värme så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1974-01-01.

Melleruds Rör & Värme är och det finns flera bolag i Mellerud som också är .

Firmatecknare för Melleruds Rör & Värme är följande:

Vill ni komma i kontakt med Melleruds Rör & Värme så kan ni göra det på telefon genom 0530-51164 eller genom brev på följande adress:

VVS-verksamhet samt gräv- och schaktningsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Melleruds Rör & Värme och det är Andersson, Stig Arne som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,