Mäklarn på Dal, Jan-Eric Sörby

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mellerud och Mäklarn på Dal, Jan-Eric Sörby är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Mäklarn på Dal, Jan-Eric Sörby är ett av dem. Statusen för Mäklarn på Dal, Jan-Eric Sörby är att Bolaget är aktivt.

Mäklarn på Dal, Jan-Eric Sörby är ett Enskild firma och skapades 1984-04-04. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mellerud där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mäklarn på Dal, Jan-Eric Sörby ska trivas.

Mäklarn på Dal, Jan-Eric Sörby är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mellerud så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Fastighetsförmedling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mäklarn på Dal, Jan-Eric Sörby är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Mäklarn på Dal, Jan-Eric Sörby och det finns flera bolag som är det idag i Mellerud.

Vill man komma i kontakt med Mäklarn på Dal, Jan-Eric Sörby så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0526-14075.

.

De som är på något sätt har med Mäklarn på Dal, Jan-Eric Sörby är Sörby, Jan-Erik som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mäklarn på Dal, Jan-Eric Sörby har 440626-XXXX som sitt organisationsnummer.