Byggnads firma Bengt Wallin

Västra Götalands län

Information

440822-XXXX är organisationsnummer för bolaget Byggnads firma Bengt Wallin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggnads firma Bengt Wallin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mellerud som är den kommunen som Byggnads firma Bengt Wallin finns i.

Byggnads firma Bengt Wallin har varit registrerat sedan 2006-01-17 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggnads firma Bengt Wallin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

Byggnads firma Bengt Wallin är och det finns flera bolag i Mellerud som också är .

Firmatecknare för Byggnads firma Bengt Wallin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Byggnads firma Bengt Wallin så kan ni göra det på telefon genom 070-3726100 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet, byggservice, trädgårdsarbeten, blomsterförsäljning

Det finns olika personer som har en koppling med Byggnads firma Bengt Wallin och det är Wallin, Bengt Gunnar som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,