Margareta Nettums Fotsjukvård

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mellerud och Margareta Nettums Fotsjukvård är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Margareta Nettums Fotsjukvård är ett av dem. Statusen för Margareta Nettums Fotsjukvård är att Bolaget är aktivt.

Margareta Nettums Fotsjukvård är ett Enskild firma och skapades 1999-02-20. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Mellerud där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Margareta Nettums Fotsjukvård ska trivas.

Margareta Nettums Fotsjukvård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Mellerud så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Fotvård, hälso- och sjukfotvård.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Margareta Nettums Fotsjukvård är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Margareta Nettums Fotsjukvård och det finns flera verksamheter som är det idag i Mellerud.

Vill man komma i kontakt med Margareta Nettums Fotsjukvård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0530-30531.

.

De som är på något sätt har med Margareta Nettums Fotsjukvård är Nettum, Edit Margareta som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Margareta Nettums Fotsjukvård har 470810-XXXX som sitt organisationsnummer.