Zonart JOIN

Västra Götalands län

Information

I Mellerud finns det ett Enskild firma som heter Zonart JOIN. Det finns flera företag som liknar Zonart JOIN i Västra Götalands län. Mellerud är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Zonart JOIN är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-06-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1996-12-27 så har Zonart JOIN varit registrerat och sedan 2000-06-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Zonart JOIN och det finns fler företag som är det i Mellerud.

Vill man komma i kontakt med Zonart JOIN så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Zonart JOIN så kan ni göra det på 0530-32048.

Sjuk- och friskvårdsbehandling med alternativa metoder såsom zonterapi, aromaterapi, energimassage och reiki samt därtill hörande försäljning av örtmedicin och litteratur samt till- verkning och försäljning av smyckehantverk.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Jocknick, Inger Linnéa Viola som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Zonart JOIN har 480428-XXXX som sitt organisationsnummer.