CLARHOLMS i Mellerud

Västra Götalands län

Information

CLARHOLMS i Mellerud hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mellerud som är den kommunen där CLARHOLMS i Mellerud finns. I Mellerud så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. CLARHOLMS i Mellerud tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. CLARHOLMS i Mellerud har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till CLARHOLMS i Mellerud så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0530-13540.

Mellerud arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

CLARHOLMS i Mellerud har idag 500114-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för CLARHOLMS i Mellerud

Försäljning av idrottspriser, lotterier, profilkläder och byggnadsmaterial.

I CLARHOLMS i Mellerud så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Clarholm, Thomas Percy som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .