FIRMA M.B.W CHRISTIANSSON

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mellerud och FIRMA M.B.W CHRISTIANSSON är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och FIRMA M.B.W CHRISTIANSSON är ett av dem. Statusen för FIRMA M.B.W CHRISTIANSSON är att Bolaget är aktivt.

FIRMA M.B.W CHRISTIANSSON är ett Enskild firma och skapades 1987-04-27. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mellerud där bolaget finns i jobbar för att bolag som FIRMA M.B.W CHRISTIANSSON ska trivas.

FIRMA M.B.W CHRISTIANSSON är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mellerud så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av rengörings-. hudvårds- och hälsokostprodukter, hälsokostaffär.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att FIRMA M.B.W CHRISTIANSSON är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är FIRMA M.B.W CHRISTIANSSON och det finns flera bolag som är det idag i Mellerud.

Vill man komma i kontakt med FIRMA M.B.W CHRISTIANSSON så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-948706.

.

De som är på något sätt har med FIRMA M.B.W CHRISTIANSSON är Christiansson, Mona Elisabeth som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

FIRMA M.B.W CHRISTIANSSON har 550111-XXXX som sitt organisationsnummer.