Bråbols Tyg och Garnstuga

Västra Götalands län

Information

550428-XXXX är organisationsnummer för företaget Bråbols Tyg och Garnstuga. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bråbols Tyg och Garnstuga är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mellerud som är den kommunen som Bråbols Tyg och Garnstuga finns i.

Bråbols Tyg och Garnstuga har varit registrerat sedan 1989-04-07 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bråbols Tyg och Garnstuga så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bråbols Tyg och Garnstuga är och det finns flera bolag i Mellerud som också är .

Firmatecknare för Bråbols Tyg och Garnstuga är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bråbols Tyg och Garnstuga så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handel med tyger och garner m m.

Det finns olika personer som har en koppling med Bråbols Tyg och Garnstuga och det är Johansson, Gerd Birgit Mari-Anne som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,