Tefy Konsult Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mellerud och Tefy Konsult Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tefy Konsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tefy Konsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Tefy Konsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-06-24. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Mellerud där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tefy Konsult Aktiebolag ska trivas.

Tefy Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mellerud så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva teknisk, kemisk och fysikalisk konsultverksamhet samt uppfinnarverksamhet och äga och förvalta aktier, andelar och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tefy Konsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Tefy Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Mellerud.

Vill man komma i kontakt med Tefy Konsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Tefy Konsult Aktiebolag är Kasemo, Bengt Herbert som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Kasemo, Lena Kristina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Persson, Ernst Nils Ragnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Revexa Revision Göteborg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Tefy Konsult Aktiebolag har 556278-7530 som sitt organisationsnummer.