Kjellins Entreprenad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mellerud och Kjellins Entreprenad Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Kjellins Entreprenad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kjellins Entreprenad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kjellins Entreprenad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-09-26. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mellerud där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kjellins Entreprenad Aktiebolag ska trivas.

Kjellins Entreprenad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mellerud så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva skogsavverkning, maskingrävning, lantbruk, handel med värdepapper, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kjellins Entreprenad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Kjellins Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Mellerud.

Vill man komma i kontakt med Kjellins Entreprenad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0530-21041.

Firman tecknas var för sig av -Kjellin, Sten Valdemar -Kjellin, Viola Anna-Stina.

De som är på något sätt har med Kjellins Entreprenad Aktiebolag är Kjellin, Sten Valdemar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellin, Viola Anna-Stina som är född 1936 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Ulla-Britt som är född 1952 och har titeln Revisor, Ulla-Britt Abrahamsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Kjellins Entreprenad Aktiebolag har 556284-1113 som sitt organisationsnummer.