Lennart Berg Däck Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med däck, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lennart Berg Däck Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mellerud så är Lennart Berg Däck Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mellerud arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mellerud och i Västra Götalands län. Redan 1988-07-05 så skapades Lennart Berg Däck Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Lennart Berg Däck Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Lennart Berg Däck Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556329-9527 är organisationsnummret för företaget som finns i Mellerud.

Just nu är Lennart Berg Däck Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Lennart Berg Däck Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0530-10177 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lennart Berg Däck Aktiebolag är Berg, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Håkan Lennart som är född 1970 och har titeln Suppleant, Larsson, Kerstin Yvonne som är född 1956 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .