Stig Sandbergs Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556345-4858 är organisationsnummer för verksamheten Stig Sandbergs Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stig Sandbergs Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mellerud som är den kommunen som Stig Sandbergs Åkeri Aktiebolag finns i.

Stig Sandbergs Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-01-04 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stig Sandbergs Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Stig Sandbergs Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Mellerud som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stig Sandbergs Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Stig Sandbergs Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0530-50030 eller genom brev på följande adress:
Grinstad N Mossen 3241, 464 93, Mellerud

Bolaget skall bedriva godstransporter inom och utom landet samt äga och förvalta aktier, andelar och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stig Sandbergs Åkeri Aktiebolag och det är Sandberg, Stig Evald som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Winsvold, Åse som är född 1960 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,