Sven Norgrens Plåt Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Sven Norgrens Plåt Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mellerud som är den kommunen där Sven Norgrens Plåt Aktiebolag finns. I Mellerud så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sven Norgrens Plåt Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Sven Norgrens Plåt Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Sven Norgrens Plåt Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Sven Norgrens Plåt Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Järn Låssbyn 2, 464 93, Mellerud men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0530-10614.

Mellerud arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Sven Norgrens Plåt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sven Norgrens Plåt Aktiebolag har idag 556346-5581 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sven Norgrens Plåt Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse inom plåtbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Sven Norgrens Plåt Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Norgren, Sven Bertil som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Norgren, Kerstin Agneta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Hagsgård, Carl Sture Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, JDG Revision AB som är född och har titeln Revisor, .