Kents Åkeri i Berg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Kents Åkeri i Berg Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Mellerud. Det är nämligen den kommunen som Kents Åkeri i Berg Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kents Åkeri i Berg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Kents Åkeri i Berg Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1989-02-06. Men sedan 1989-01-01 så har Kents Åkeri i Berg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Håvestensv. 26 A, 458 32, Färgelanda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kents Åkeri i Berg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0522-85052.

Mellerud arbetar för att verksamheter som Kents Åkeri i Berg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kents Åkeri i Berg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva transportverksamhet, äga och förvalta värdepapper, fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kents Åkeri i Berg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kents Åkeri i Berg Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Kent Axel Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kent Ove Jörgen som är född 1970 och har titeln Suppleant, Göransson, Lars Bertil som är född 1954 och har titeln Revisor, Reveda i Mellerud Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kents Åkeri i Berg Aktiebolag är 556349-4193.