Backa Entreprenad o Konsult Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Backa Entreprenad o Konsult Aktiebolag är ett bolag som finns i Mellerud. I Backa Entreprenad o Konsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mellander, Sven-Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lind, Hans Olov som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronstrand, Astrid Linnea som är född 1928 och har titeln Suppleant, Mellander, Annica Eva-Jane som är född 1953 och har titeln Suppleant, Hagsgård, Carl Sture Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Hasselqvist, Stefan Nils Erik som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantJDG Revision AB som är född och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Backa Entreprenad o Konsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Backa Entreprenad o Konsult Aktiebolag på telefon 0530-20093.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, förmedla transporter och därmed sammanhängande uppdrag, inköpa och försälja fasta och flytande bränslen, grus, makadam och jord, teknisk utrustning inom byggnadsbranschen samt utöva konsultverksamhet inom nämnda verksamheter och inom emballageindustrin samt även äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Backa Entreprenad o Konsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Backa Entreprenad o Konsult Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Mellerud arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Backa Entreprenad o Konsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Backa Entreprenad o Konsult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Backa Entreprenad o Konsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kronstrand, Astrid Linnea -Mellander, Annica Eva-Jane -Mellander, Sven-Göran

Backa Entreprenad o Konsult Aktiebolag har 556374-9430 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.