Håkan Sjöberg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556404-5671 är organisationsnummer för verksamheten Håkan Sjöberg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Håkan Sjöberg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mellerud som är den kommunen som Håkan Sjöberg Aktiebolag finns i.

Håkan Sjöberg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-09-07 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Håkan Sjöberg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Håkan Sjöberg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Mellerud som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Håkan Sjöberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Håkan Sjöberg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Nya Slottsbacken 2, 464 93, Mellerud

Bolaget skall förvalta värdepapper, äga och förvalta fastigheter, idka jordbruksdrift, åkeri, turism, fiske och uthyrning av jordbruksmaskiner samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Håkan Sjöberg Aktiebolag och det är Sjöberg, Håkan Bertil som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andreasson, Helge Göran som är född 1956 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Ulla-Britt som är född 1952 och har titeln Revisor, Ulla-Britt Abrahamsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,