MIXTO Teknik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

MIXTO Teknik Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mellerud som är den kommunen där MIXTO Teknik Aktiebolag finns. I Mellerud så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. MIXTO Teknik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket MIXTO Teknik Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. MIXTO Teknik Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till MIXTO Teknik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sven Jonsons g. 21, 302 27, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Mellerud arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är MIXTO Teknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

MIXTO Teknik Aktiebolag har idag 556409-2715 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för MIXTO Teknik Aktiebolag

Bolaget ska bedriva redovisning och bokföring, konultation inom byggteknik, handel och import av elektronisk utrustning såsom hemelektronik, datorer och datatillbehör, tv och radio, navigatorer, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I MIXTO Teknik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kjörling, Lars Daniel Magnus som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Lars-Inge som är född 1971 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Tommy som är född 1954 och har titeln Revisor, Abrahamsson, Ulla-Britt som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ulla-Britt Abrahamsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.