Nornan i Kungshamn Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling, äga och förvalta fastigheter, förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nornan i Kungshamn Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mellerud så är Nornan i Kungshamn Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mellerud arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mellerud och i Västra Götalands län. Redan 1991-03-19 så skapades Nornan i Kungshamn Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Nornan i Kungshamn Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Nornan i Kungshamn Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556422-7964 är organisationsnummret för företaget som finns i Mellerud.

Just nu är Nornan i Kungshamn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Nornan i Kungshamn Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0530-13400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nornan i Kungshamn Aktiebolag är Sörby, Jan-Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörby, Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Abrahamsson, Ulla-Britt som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Ulla-Britt Abrahamsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.