Börje Ottosson Trading Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av däck och däcktillbehör, butiksinredningar, ljusskyltar för reklam och firmanamn, verkstadsutrustning, äga och förvalta fastigheter, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Börje Ottosson Trading Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mellerud så är Börje Ottosson Trading Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mellerud arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Mellerud och i Västra Götalands län. Redan 1991-05-29 så skapades Börje Ottosson Trading Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Börje Ottosson Trading Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Börje Ottosson Trading Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556426-5899 är organisationsnummret för bolaget som finns i Mellerud.

Just nu är Börje Ottosson Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Börje Ottosson Trading Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0530-12449 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Ottosson, Karl Erik Börje -Ottosson, Monika Rose-Marie

Följande personer är på något sätt aktiva inom Börje Ottosson Trading Aktiebolag är Ottosson, Karl Erik Börje som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Monika Rose-Marie som är född 1952 och har titeln Suppleant, Hasselqvist, Stefan Nils Erik som är född 1957 och har titeln Revisor, Hagsgård, Carl Sture Göran som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, JDG Revision AB som är född och har titeln Revisor.