Brixton Medical Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling, produktion och försäljning av medicinska produkter samt handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet samt uppfödning och tävling med hästar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Brixton Medical Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mellerud så är Brixton Medical Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mellerud arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mellerud och i Västra Götalands län. Redan 1992-04-01 så skapades Brixton Medical Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

Brixton Medical Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556446-0409 är organisationsnummret för företaget som finns i Mellerud.

Just nu är Brixton Medical Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Brixton Medical Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-8727767 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Brixton Medical Aktiebolag är Redén, Björn Daniel som är född 1979 och har titeln VD, Ågerup, Bengt Hjalmar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Redén, Björn Daniel som är född 1979 och har titeln Suppleant, Ågerup, Eva Birgitta som är född 1951 och har titeln Delgivningsbar person, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.