Mellerud Multimedia AB

Västra Götalands län

Information

Mellerud Multimedia AB är ett av många verksamheter som finns i Mellerud. Det är nämligen den kommunen som Mellerud Multimedia AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mellerud Multimedia AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Mellerud Multimedia AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1999-10-14. Men sedan 1999-01-01 så har Mellerud Multimedia AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Storg. 14, 464 30, Mellerud. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mellerud Multimedia AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0530-10240.

Mellerud arbetar för att verksamheter som Mellerud Multimedia AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mellerud Multimedia AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva handel med foto, radio och hemelektronik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mellerud Multimedia AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mellerud Multimedia AB och det är följande personer, Bonde Lundqvist, Roger Ingemar som är född 1965 och har titeln VD, Bonde Lundqvist, Roger Ingemar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Emanuelsson, Lars Tore som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilson, Wilhelm Daniel som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Baaz, Kristina Marie som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Mellerud Multimedia AB är 556577-6498.