RedovisningsByrån Nolin & Persson AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mellerud och RedovisningsByrån Nolin & Persson AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och RedovisningsByrån Nolin & Persson AB är ett av dem. Statusen för RedovisningsByrån Nolin & Persson AB är att Bolaget är aktivt.

RedovisningsByrån Nolin & Persson AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-06-27. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Mellerud där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som RedovisningsByrån Nolin & Persson AB ska trivas.

RedovisningsByrån Nolin & Persson AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-25. I Mellerud så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva redovisning och ekonomisk rådgivning, äga och förvalta värdepapper, fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RedovisningsByrån Nolin & Persson AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-25.

Idag är RedovisningsByrån Nolin & Persson AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Mellerud.

Vill man komma i kontakt med RedovisningsByrån Nolin & Persson AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7301829.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med RedovisningsByrån Nolin & Persson AB är Persson, Jan Roger som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nolin, Lars Olof som är född 1969 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

RedovisningsByrån Nolin & Persson AB har 556592-4767 som sitt organisationsnummer.