Safe-Com Consulting AB

Västra Götalands län

Information

Safe-Com Consulting AB är ett av många bolag som finns i Mellerud. Det är nämligen den kommunen som Safe-Com Consulting AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Safe-Com Consulting AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-09-17.

Safe-Com Consulting AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2001-08-30. Men sedan 2001-09-17 så har Safe-Com Consulting AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Rattg. 129, 462 55, Vänersborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Safe-Com Consulting AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0521-33100.

Mellerud arbetar för att bolag som Safe-Com Consulting AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Safe-Com Consulting AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende företagsorganisation, information och utbildning, driva caféverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Safe-Com Consulting AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Safe-Com Consulting AB och det är följande personer, Roslund, Bernt Raymond som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Roslund, Åsa Margareta som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ivarsson, Anna Eva Gunilla som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Safe-Com Consulting AB är 556614-8457.