Kolungens Hästklinik, leg vet Thorleifur Sigfusson AB

Västra Götalands län

Information

Kolungens Hästklinik, leg vet Thorleifur Sigfusson AB är ett av många företag som finns i Mellerud. Det är nämligen den kommunen som Kolungens Hästklinik, leg vet Thorleifur Sigfusson AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kolungens Hästklinik, leg vet Thorleifur Sigfusson AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-06-19.

Kolungens Hästklinik, leg vet Thorleifur Sigfusson AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2002-07-25. Men sedan 2003-06-19 så har Kolungens Hästklinik, leg vet Thorleifur Sigfusson AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kolungens Gård, 464 92, Mellerud. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kolungens Hästklinik, leg vet Thorleifur Sigfusson AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0530-12303.

Mellerud arbetar för att företag som Kolungens Hästklinik, leg vet Thorleifur Sigfusson AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kolungens Hästklinik, leg vet Thorleifur Sigfusson AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva veterinärverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kolungens Hästklinik, leg vet Thorleifur Sigfusson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kolungens Hästklinik, leg vet Thorleifur Sigfusson AB och det är följande personer, Sigfusson, Thorleifur som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Rånes, Tone S som är född 1974 och har titeln Suppleant, Heijel, Sten Erik som är född 1945 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kolungens Hästklinik, leg vet Thorleifur Sigfusson AB är 556629-9821.