Carn Europe System AB

Västra Götalands län

Information

556682-2747 är organisationsnummer för bolaget Carn Europe System AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Carn Europe System AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mellerud som är den kommunen som Carn Europe System AB finns i.

Carn Europe System AB har varit registrerat sedan 2005-06-23 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Carn Europe System AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Carn Europe System AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mellerud som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Carn Europe System AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Carn Europe System AB så kan ni göra det på telefon genom 0530-590020 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva marknadsföring och telemarketing samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Carn Europe System AB och det är Gustavsson, Bernd Willi som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Knappe, Tommy Kenneth Valentin som är född 1974 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,