Nellbro Fastighetsbyrå AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva fastighetsförmedling och värdering av fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nellbro Fastighetsbyrå AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mellerud så är Nellbro Fastighetsbyrå AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mellerud arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mellerud och i Västra Götalands län. Redan 2006-11-29 så skapades Nellbro Fastighetsbyrå AB och verksamheten är har F-skattsedel Nellbro Fastighetsbyrå AB har haft det sedan 2007-01-11.

Nellbro Fastighetsbyrå AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-11

556716-5914 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mellerud.

Just nu är Nellbro Fastighetsbyrå AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Nellbro Fastighetsbyrå AB så går det att nå dem via telefon på 070-8281400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nellbro Fastighetsbyrå AB är Nellbro, Olle Georg Martin som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nellbro, Peter som är född 1978 och har titeln Suppleant, Göransson, Lars Bertil som är född 1954 och har titeln Revisor, Reveda i Mellerud Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .